İngilizce öğrenmenin dünyadaki en iyi yolu

İngilizce öğrenmenin dünyadaki en iyi yolu

En İyi Online 10 İngilizce Kursu

İngilizce öğrenmek isteyen ancak kurs için zaman bulamayanlar arasında mısınız? O zaman size farklı bir seçenek sunalım. Online İngilizce kursunu denemeye ne dersiniz? Size en uygun olan online kursu seçin ve hemen İngilizce öğrenmeye başlayın.

English Score- ücretsiz İngilizce testine girin

İngilizce yeterliliğinizi nasıl geliştirebilirsiniz?
Çevrimiçi olarak düşük maliyetli bir kişisel çalışma kursuna katılın
Dinleme
Okuma
yazı
Konuşuyorum

1 – Open English
Open English, en iyi online İngilizce kursları arasında birinci sırada yer alır. Eğitim, ana dili İngilizce olan öğretmenler tarafından verilir. Bu sayede konuşurken telaffuz sorunu yaşamazsınız.

Derslere katılım sağlamak için, bilgisayarınızdan veya telefon uygulamalarından yararlanabilirsiniz. Open English, kesintisiz canlı yayın dersleriyle her zaman size eşlik eder.

Open English, kursun sonunda size bir sertifika da verir. Avrupa Ortak Dil Kriterleri’ne (CEFR) göre belirlenen seviyeleri tamamladıkça, ayrı ayrı sertifika alma hakkınız olur.

Üniversite ve iş hayatı süresince size sunulan İngilizce eğitimi kalitesiyle memnun olacağınıza güveniyoruz.

2 – Cambly, dili öğretmek için İngilizce ana dili olan eğitimciler kullanır. Birebir derslerle iletişim kurarak görüntülü konuşma imkanı sunar. Size özel bir program tasarlayarak en iyi online İngilizce kurslarından birisidir.

Hizmet verilen yaş aralığı, çocuklar dahil olmak üzere oldukça geniştir. İngilizce konuşma becerilerinizi pratik yapabilir veya iş İngilizcenizi geliştirebilirsiniz.

TOEFL ve IELTS gibi zorlayıcı dil sınavlarına hazırlık döneminizde Cambly size destek olacaktır. Bu sınavlar için pratik yapabilirsiniz.

3 – Duolingo, İngilizce öğrenmenin en hızlı ve kolay yolu olan bir araçtır. Hem ücretsiz olması hem de kolayca erişilebilir olması nedeniyle İngilizce öğrenme konusunda en çok tercih edilen bir yöntemdir. Akıllı telefonlardan indirebileceğiniz uygulaması sayesinde her an her yerde İngilizce öğrenme imkanına sahip olabilirsiniz.

Başlamadan önce seviyenizi belirlemek için küçük bir test yapılır. Böylece size uygun alıştırmalar ve etkinlikler sunulur.

Duolingo, İngilizce öğrenmenin eğlenceli yolu olarak adlandırılır. Dil öğrenmenizi sıkmadan bir oyun havasıyla sağlar. Günlük hayattan seçilen gerçek alıştırmaları ile kolayca uyum sağlamanıza yardımcı olur.

Kilitlerin adım adım açılması, sizi motive etmektedir. Bu özellikle öğrencilere İngilizceyi sevdiren bir uygulamadır. Aynı zamanda kendinizi test etme imkanına sahip olarak süreye karşı yarışabilirsiniz.

Konuşma, dinleme ve öğrenme alanlarını kapsayan bir dil öğrenme yöntemidir. İngilizce öğrenmek için özel zaman ayırmak zorunda değilsiniz. Her anınızı değerlendirebilirsiniz; kantinde ders arasında veya otobüste iş çıkışında Duolingo sizinle olacak!

قد يعجبك ايضا